NIKtronics-tuotteet ovat alunperin omaan ja lennätyskavereiden käyttöön valmistettuja R/C-elektroniikkalaitteita, joita on harrastajien pyynnöstä alettu valmistaa piensarjoina myyntiin. Jokainen tuote testataan lopullisessa käyttöympäristössään erilaisissa olosuhteissa ennen varsinaisen valmistuksen aloittamista.

Jokainen tuote on saanut alkunsa käyttäjien tarpeista ja toiveista. Uusia tuotteita ideoidaan ja kehitetään jatkuvasti.

Lisätietoja sähköpostilla mackonte(a)gmail.com

 

 
 

Etähehkulaite, jonka toiminta-alue ja toimintasuunta ovat lähettimellä ohjelmoitavissa. Käyttäjä voi ohjata hehkutulppamoottorin hehkun päälle ja pois lähettimen kytkimellä tai ohjelmoida hehkun seuraamaan esim. kaasun asentoa. Toimituspakkaus sisältää hehkulaitteen sekä asennus- ja käyttöohjeen. Hinta 31.50€ + postikulut. 

UUTUUS!!! Rinnakkaismalli R/C GlowProDelayed - viivästetty hehkun päällekytkentä käynnistystilanteessa! Toimituspakkauksessa lisäksi ohjelmointikytkin. Hinta 35€ + postikulut.

 

 
 
       
 

   
 

Piper J-3/PA-11 Cub koulinki, alipainemuovattu 2mm valkoisesta PE-levystä. Sopii 1/5 kokoisiin Pipereihin kuten Thunder Tiger ja Carl Goldberg. Koulingin leveyden vuoksi Pitts-tyyppinen vaimennin mahtuu koulingin sisään. Hinta 10€ + postikulut

 

 
 

GWS DHC-2 Beaverin koulinki, alipainemuovattu 1mm PET-levystä. Värit punainen ja kirkas, jonka voi maalata joko sisä- tai ulkopuolelta (kuvassa keltainen). Kestää alkuperäistä enemmän kolhimista. Messutestissä (Malli Expo 2006) koulinki kesti murtumatta 30 päälle astumista. Hinta 3.00€ + postikulut

 
       
       
  RAJOITETTU TAKUU

NIKtronics-tuotteille myönnetään rajoitettu takuu, joka koskee vain valmistus- ja komponenttivirheitä. Takuun korvausvastuu rajoittuu itse tuotteeseen ja sen toimituspakkauksen sisältöön. Käyttö muuhun kuin alkuperäiseen tarkoitukseen ja annettujen ohjeiden noudattamatta jättäminen aiheuttaa takuun raukeamisen.