ERTL/AMT Chevrolet El Camino SS 1986 (1:25)

 

 
  Chevy El Camino kuului ennen lennokkiharrastuksen elpymistä tehtyihin Ebay-hankintoihin. Auto jäi keskentekoiseksi lennokkien viedessä kiinnostuksen, mutta talven pakkasilla alkoi poltella projektin valmiiksi saattaminen. Niin sitten otettiin työkalut esiin ja muutaman viikon satunnaisena puuhasteluna auto valmistui.

Alkuperäinen tavoite oli paljon kunnianhimoisempi ja lopputulos ei vastaa ihan suunnitelmia. Tarkoitus oli tehdä pienoismalli kotikylällä liikkuvasta Caminosta mutta into jotenkin lopahti... nätti sitruunankeltainen kulkupeli siitä kuitenkin syntyi. Kromaukset on tehty pääosin Bare Metal Foil Chromella ja pienimmät yksityiskohdat Alclad Chrome-maalilla.

Kuvat eivät ole parasta A-luokkaa. Ehkäpä jonain päivänä hovikuvaaja ottaa parempia. Näissä ei näy kaikki yksityiskohdat, mutta eipä näy kaikki virheetkään.

 

 
 

El Camino SS - ei aivan skaala mutta kelpaa...keltainen väri on Big-J:n keltaisella spraymaalilla maalattu. Decalit ovat sarjan mukana tulleita.

 

 

 

 

Salamavalo heijastuu valojen kromifoilista tehdyistä heijastimista linssien takaa. Etupuskurin vilkkujen pohjan maalasin oranssilla - vilkun lasi on kirkas.

 

 
 

Sisusta näkyy hieman heikosti. Valkopohjaisissa mittareissa on punaiset neulat ja peili heijastaa oikeasti. Muuten sisustus on Chevyn tapaan mustaa ja tummanharmaata.

 

 
 

Pakoputkiston rakensin styreeniputkista. Kromaukset on tehty kromifoililla. Bowtie on päällystetty Bare Metakin kultafoililla. Rekisterikilveksi kelpasi vaihteeksi sarjan mukana tullut Iowan kilpi.

 

 
 

Moottoritilaan oli tarkoitus asentaa letkut ja johdot, mutta toistaiseksi ne saa jäädä laittamatta. Säleikön heikosti kuvassa näkyvä Chevrolet-teksti on maalattu Alcladilla.

 

 
 

Chevrolet El Camino SS 1986