Kerhokaverini myi aloitettua Herrin Cessna 180 Skywagonia ja sytyin ostamaan tuollaisen pienen balsarakenteisen koneen. Siipi ja runko oli hiontaa vaille valmis. Moottoriksi tähän on tarkoitettu .049 kokoinen polttomoottori, mutta päätin rakentaa koneen Turnigy TR 28-30B 1050kv 14A harjattomalla moottorilla.

Koneelle on valmistaja ilmoittanut kärkiväliksi 1105mm ja lentopainoksi 595g. Vaaka näytti puuvalmiille osille painoksi n. 170g joten tekniikalle on vielä tilaa.

Kuvassa kone on valmistajan sivuilta napattu. Omasta tullee väritykseltään joko valko-oranssi tai valko-vihreä.

 
 

 
  Cessna on alunperin suunniteltu peräsinohjattavaksi, mutta ajattelin lisätä siihen siivekkeet ja varustaa sen talveksi suksilla. Järven jäällä pieni suksilennokki olisi vaihteeksi oikein mukava.

Kuvassa Cessna siinä kunnossa kuin se oli ostettaessa.

 

 
28.11.2010 Cessnasta piti tulla vihreävalkoinen, mutta Käkkäräisellä ei ollut valkoista Oracoveria, joten väriksi seuloitui vihreäkerma. Toisaalta tässä värissä Cessna näyttää luonnossa sopivasti ajan patinoimalta. Runko ja siivet on päällystetty ja perän servot on asennettu. Siipeen tulee kaksi servoa ja ohuet työntötangot muoviputkeen hieman samaan tapaan kuin Graupnerin Spirit of StLouisissa.